A brit biztosítási igények számának második negyedévében 48 % -kal bírálták az autóbiztosítók, akiket az állítások felére zuhannak a lezárás során

. –
324 000 új követelés történt 2020 április és június között, szemben a tavalyi azonos időszak 678 000 -rel. A követelések átlagos értéke jelentősen növekedett, azonban 27 % -kal 4600 fontra emelkedett, ez a legnagyobb negyedév-negyedévre emelkedés, és a lopás költségeinek és a véletlen kárigények ugrása által okozott növekedés. Eközben a személyi sérülések követelése 34 % -kal, átlagosan 19 500 fontra nőtt.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

Az ABI közzétette az adatokat is, amelyek azt mutatják, hogy a második negyedévben rendezett követelések értéke öt százalékkal csökkent, bár ez tükrözi az előző negyedévben tett igényeket, mivel a biztosítási kifizetések általában időt vesznek igénybe a vállalatok elvégzéséhez.
A kritikusok azonban gyorsan kiemelték, hogy a követelések hatalmas csökkenése valószínűleg körülbelül 1 milliárd fontot takarított meg a biztosítótársaságok számára, James Blackham, a mérföldenkénti fizető biztosítótársaság vezérigazgatója, a Miles által, felhívva a Way Automobile Insurance Works-t ” tisztességtelen”. Blackham elmagyarázta: „Az utakon lévő autók nem jelentettek csökkent kockázatot és sokkal kevesebb kifizetést. Miközben üdvözöljük azokat a kevés visszatérítést, akik kis visszatérítést kínáltak, egyetlen biztosító sem tesz, vagy eleget tett ahhoz, hogy átadja az ebben az időszakban elért megtakarításokat. ”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *