A Skoda Citigo Facelift ára 8 635 GBP -től

Skoda kiderítette, hogy a frissített Citigo ára 8635 font. A márciusban a Genfi Autószalonon volt kitéve, enyhe front-end stílusú átgondolással, plusz kisebb módosításokkal a kabinban.
Elülső oldalán a Skoda városi járműve megkísértett megállapodást köt egy új, gyűrött motorháztetővel, plusz egy örökké, kissé felülvizsgált radiátorrácsmal. Az autó első lökhárítója szélesebb, saroktól sarkon húzódik, új téglalap alakú ködlámpákkal beágyazva.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

• A legfinomabb városi járművek 2017 -ben vásárolhatók
A fényszórók mostanában nappali LED futó lámpákat működtetnek, míg a sarokkövetéssel rendelkező ködlámpák elkészítik a Választási listát.
Másutt a színezett hátsó lámpák most a középtávú Citigo modellek választási listáján vannak, a kontrasztos fekete vagy fehér szárny tükrökkel, valamint a tetőpanelekkel együtt. Egy új, 15 hüvelykes könnyűfém kerekek, valamint egy friss, környezetbarát festék árnyalata a külső stílusváltozásokról.
6

Az új Citigo fajta négy vágási szintet tartalmaz: S, SE, SE L, valamint Monte Carlo. A belépő szintű minták az ISoFix szerelvényeket kapják a hátsó és az USB portokba. Az SE tervek (9 635 font) extra 1000 fontot adnak hozzá, mindazonáltal 14 hüvelykes ötvözeteket, LED nappali futófényeket, Air-Con-t, színes képernyőt, valamint egy hat hangszóró zajrendszert. Lépés ugyanúgy, mint a SE L (10 280 font), és vannak 15 hüvelykes könnyűfém kerekek, bőr többfunkciós kormánykerék, hátsó parkolóérzékelők, fűtött első ülések, valamint elektromosan állítható, fűtött ajtó tükrök. A legfontosabb Monte Carlo minták (11 170 £) Funkció fekete 15 inhc ötvözetek, 15 mm-es alacsonyabb felfüggesztés, sportülések és vörös középső konzol.
A kabinban egy kissé újjáépített műszerfal, valamint a tárcsázási konfiguráció, valamint a magas spektrumú autókon is megjelenik egy kéttónusú kötőjel.
Skoda szereti megcélozni a „egyszerűen okos” funkciókat, valamint a Citigo Facelift újat szerez – egy esernyőt tartanak az utazó ülés alatt.
Új generációs kék, valamint lengő tervezési rádiórendszerek jelennek meg-ez utóbbi színes kijelzőt, hat hangszórót és Bluetooth-csatlakozást kap az iO-khoz, valamint az Android okostelefonokhoz.
A motorok pontosan ugyanolyan maradnak, mint két 1,0 literes háromhengeres benzinválaszték-az egyik 59 lóerővel, a másik pedig a 74 lóerővel. A teljes kitettség a jövő hónapban a Genfi Autószalonon helyezkedik el, ahol a Skoda szintén felfedi az új Kodiaq SUV, valamint a Sportline variációit, valamint az eddigi legerősebb Octavia -t.

Skoda Citigo, Seat Mii vagy Volkswagen Up – melyiket vásárolnád? Értsük meg a megjegyzésekben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *